Izrael megtámadta Szíria fővárosát és háborút akar kiprovokálni - Az Arab Liga azonnali lépéseket követel



Terrorizmus definíciója az FBI szerint: "Erő vagy erőszak jogtalan alkalmazása, a kormányzat vagy személyek ellen, azzal a céllal, hogy a közvéleményt megfélemlítse..., megrendítse a kormányzatot, politikai vagy társadalmi célok elérése érdekében."


Úgy látszik az izraeli terrorállam és az USA által közösen felbérelt, CIA és Mosad által kiképzett, majd felfegyverzett zsoldos Al-Kaida terroristák nem elég hatékonyak Assad megdöntésében, ezért a terrorizmust Izrael szeretné nyílt háborúvá fokozni! Tudósítás:
Szíria állami televíziója bejelentette, hogy Izrael rakétáival rajtaütött Damaszkusz külvárosában egy hadi kutatóközponton. Az erőteljes robbanásokat szombat éjszaka lehetett hallani a hadikomplexum közelében Jamrayaben. Az egyik Interneten közzétett amatőr videón látszik az éjszakai eget hasító hatalmas tűz kupola a város felett.

„Az új Izraeli támadás – egy újabb kísérlet arra, hogy a terrorista csoportok visszanyerjék lelkesedésüket, mivel egyelőre még mindig képtelenek feleszmélni a dicsőséges hadseregünk okozta ütésekből”,- közölte a szír televízió




Az izraeli légicsapások az évekkel ezelőtt megírt Brookings intézet forgatókönyve alapján folynak.
A DEBKAfile cionista hírszerzési oldal néha elővetíti Izrael szándékát és most is azt írja, hogy a „kedvezőtlen katonai fejlemények északon folytatódni fognak és … kiterjed”- na ez szép. A cikk a továbbiakban is eléggé kihívó hangvitelű. Azt mondja:
Izrael katonai akcióit nem sokáig fogják figyelmen kívül hagyni és várható a válaszlépés el-Asszadtól, Hezbollahtól, Khameneitől, akik - Izrael reménye szerint-, most ezen dolgoznak.  Jól is gondolják, mert : BREAKING NEWS (15:20: "Az Arab Liga elítélte az izraeli agressziót és azonnali válaszlépéseket követel."
Nem takargatják azt sem, hogy Damaszkusz felett is elrepültek már. A szirénák gyakran megszólalnak a Golan fennsíkon, amik még nem elég hangosak –olvasható a korábbi cikkben. Szerintem sokkal nagyobb Izrael intervenciója arrafelé, mint azt hisszük.

Február 3.-án, napra pontosan három hónappal ezelőtt is volt egy hasonló Izrael által végrehajtott légicsapás.



A korporációs pénzügyi oligarchia keresi az okot, hogyan nyomulhatna mélyebbre. Az ürügyet a mesterségesen szított határ menti incidensek sorozataként megszerezték és nem állnak le. Amíg el nem söprik a szíriai kormányt, addig mindent megtesznek a konfliktus életbetartásáért, s mindezek után jöhet majd Irán.
A Brookings Institute egy hírhedt privát intézmények kezében lévő külpolitikai agytröszt tervezőasztala, ahol kitervelték a Líbiában, Szíriai és Iránban kierőszakolt rezsimváltás lépéseit, ami az Assessing Options for Regime Change” és a Which Path to Persia? dokumentumaiban olvasható.

Feketén fehéren le van írva náluk, hogy a "humanitárius segítség" is csak egy a rendszerváltáshoz szükséges ürügy -ezt láthattuk Líbiában. Továbbá leírták, hogy Szíria megdöntéséhez a zsidóknak a Golan fennsíkról kell nyomást gyakorolni Assadékra, északról pedig a török hadseregnek és ez a többfrontos nyomás összeroppantja az országot – lásd itt egy részletet és itt egy másikat.....

A Brookings Institute egyik dokumentuma, melynek címe “Which Path to Persia?egy geopolitikai előrenyomulás érdekében alkalmazott ürügyet mérlegel, amelyben az áll, hogy az Iránnal való konfrontáció eszkalálódásához provokáció is szóba jöhet, valamint arról is szó esik, hogy a légicsapások csak a kezdete ennek a politikának.
Tehát mint láthatjuk, az izraeli légicsapások ezen Brookings Intézet forgatókönyve alapján történnek. Ez az agresszív magatartás azt mutatja, hogy a nyugati erők igen nagy bajban vannak tervük megvalósításában és muszáj volt közbelépniük, segíteni a bérgyilkos CIA- iszlám terroristákat, valamint provokálni Asszadékat és Iránt, hogy kicsikarják belőlük azt, ami egy nagyobb nyugati offenzívát indokolna. A cél elsősorban ez...

Nagyon érdekes azt látni, hogy a tervek hogyan bontakoznak ki a szemünk előtt.




Forrás: Aranykor Hajnalán / Beforeitsnews / RT News

0 comments:

Post a Comment