A világban 2 millióan tiltakoztak a MONSANTO génmanipulált mérgei ellen és a média hallgat !


A tegnapi napon (2013. Május 25-én) a világ 400 városában kétmillió ember tiltakozott megmozdulásokon a világ egyik legnagyobb hatalmú és egyik leggyilkosabb cége, a MONSANTO ellen, mely vegyszerekkel, génmanipulált élelmiszerekkel, vetőmagvakkal egyeduralomra törekszik az egész bolygón és már most is kormányok és jogszabályok felett áll! 

Nem a törvények kötelezik a Monsanto-t, hanem a törvényeket is a Monsanto hozza..... Ez már tény, főleg mióta GMObama törvénybe iktatta a "Monsanto Act" nevű rendeletet, azaz a cégek és a génmanipulált termékek ellen TILOS eljárást kezdeményezni, követelni, hogy címkéken tüntessék fel, ha GMO összetevőt tartalmaz ..... 
Tények: vegyszereitől már világszerte pusztulnak a méhek, az embereknél rákot okoznak, a génmódosított élelmiszerek fogyasztásának következményei pedig beláthatatlanok ! 
Eközben a média az eseményről hallgat. Ebből tudható, hogy kiknek a pártján áll !


MELYIK TV TÁJÉKOZTATOTT A VILÁGMÉRETŰ TILTAKOZÁSHULLÁMRÓL VAGY ELEMEZTE, MI IS A VESZÉLYE A GÉNMANIPULÁLT VETŐMAGVAKNAK ÉS ÉLELMISZEREKNEK ???

NEKÜNK ILYEN MÉDIÁRA NINCS SZÜKSÉGÜNK !


"Aki uralja az élelmiszer-piacot, uralja az embereket;
aki kézben tartja az energia-ellátást, kézben tart egész kontinenseket; aki kontrollálja a pénzt, irányítja az egész világot." (Henry Kissinger) 


Adott egy jelentős vegyipari konszern, a MONSANTO, mely talán a világ legnagyobb, de mindenesetre a legbefolyásosabb cége, mely vegyi üzemként kezdte működését. 
A vietnami háború révén hatalmas bevételekre tett szert, és ehhez mindössze az őserdők irtásához szükséges vegyszert kellett gyártania. Mellékes körülményként az Agent Orange nevű anyag, melyből 79 millió litert permeteztek szét, több tízezer katona rákos megbetegedéséért és a helyi lakosságot tömegesen sújtó születési rendellenességekért felelős mind a mai napig.
Mint kiderült a Monsanto tudatosan meghamisította a dioxinok (DDT) egészségügyi kockázatait vizsgáló jelentéseket is. 

Friss hír, hogy a MONSANTO Blackwater zsoldosokat alkalmaz, hogy beépüljön GMO-ellenes mozgalmakba, farmereket félemlítsen meg, vagy génmódosított GMO ültetvényeket védjen.
Hogy mi ez a Blackwater, annak érdemes utánanézni !
Ugyanilyen zsoldosok védik és biztosítják Afganisztánban a CIA hatalmas ópiumültetvényeit, mely a heroin-világtermelés egy tetemes részét biztosítja....

Nos, ma már ez a cég biztosítja az élelmiszer-ellátást, mely mérgező anyagok kifejlesztésével kezdte, napjainkban pedig génmanipulált vetőmagokkal, összetevőkkel akarja maximalizálni terjeszkedését és profitját. Ha csak azt nézzük, hogy a kukorica-szirup számos félkész étel, üdítőital és élelmiszer adalékanyaga, így senki nem menekülhet a génmanipulálás hatásai alól.


Monsanto szerint a következő a világ: A Földön mindenhol csak az általuk kifejlesztett génmódosított növényeket ültetik, amik után ők ,a vételáron felül, szabadalmi díjat is szednek, a természetes fajták eltűnnek. A növényeket az általuk gyártott műtrágyákkal és rovarirtókkal kezelik, az állatokat pedig az általuk gyártott hormonokkal. A Monsanto jó úton halad, hogy a világ teljes élelmiszer-termelését az irányítása alá vonja.

Az Élelmiszerbiztonsági Hivatal elvileg független tudományos tanácsokkal szolgálna az agrárium és az élelmiszeripar területén az egész világon. A valóságban vezetésében és döntéshozói között valamennyi nagy GMO gyártó (Monsanto, Syngenta, Bayer, BASF) szószólója megtalálható. 
ELVI ÁLLÁSFOGLALÁS :

Mi a MONSANTO ? Ez a megavállalat 1901-es megalapítása óta folyamatos világuralomra és soha nem látott monopóliumra tör a világ élelmiszerpiacán, kezdve a természetes evolúció során kialakult genetikai állomány biotechnológiai módosításától, a világ élelmezését biztosító termények magvainak kisajátításán és különösen gyilkos mérgek, toxikus növényvédő szereik ráerőltetésén át a termelőkre, egészen a kistermelő farmerek világviszonylatban történő ellehetetlenítéséig. 

Ez a vállalat BŰNÖS tevékenységet folytat, a nevéhez fűződik megannyi különösen káros vegyi anyag, mint a DDT, az "agent orange", az aszpartám és más bizonyítottan rákot, azonnali megbetegedést, maradandó károsodást vagy éppen halált okozó kemikália, növényvédő, műtrágya, élelmezési adalékanyag, tartósítószer stb. kifejlesztése, forgalmazása és gigantikus mértékű szennyezés szisztematikus végrehajtása.

Ez a vállalat a genetikai módosítás "élharcosa", a génmanipulált termények és élelmiszerek első számú előállítója, forgalmazója. Ez a cég elhallgatja a GMO-növényekre vonatkozó kutatások eredményeit, manipulatív propagandát folytat, hogy minél nagyobb profitot zsebeljen be, politikusokat vásárol meg, kartelleket alakít ki, úgy működik, mint egy globális maffia. Ez a cég a bolygónk, a természet, az emberiség, az egészséges élethez fűződő emberi jog megátalkodott ellensége!

Az vagy, amit megeszel. Ha mérget eszel, te magad is mérgezetté, de leginkább beteggé válsz!
"Ha uralod az élelmezési láncot, uralod a világ népességét" - mondta Kissinger.
Pontosan ezt látjuk: az élelmezési mogulok uralnak minket, mérgeznek minket és éhínségben tartanak közel 1 milliárd embert a Földön!
MonSatan az emberek alapvető egészségét kockáztatja és a természet évezredes rendjét bontja meg mérgeivel több, mint 100 éve. 
Nem nézhetjük passzívan tovább, hogy egy cég az elpusztításunkra tör, a saját és gyermekeink jövőjét áldozza föl a végtelen kapzsiság, profitéhség és uralomvágy oltárán. 

Cél, hogy ez a vállalat sem Magyarországon, sem a világ semelyik pontján ne tudjon tovább működni! 



Megjegyzés a magyarországi sajtónak, a médiamunkásoknak, szerkesztőknek és újságíróknak: 

Elképedve tapasztaltuk, hogy totálisan elhallgatják ezt a témát. Vajon mi végre ez a csend? Vajon Önök sem akarják a valós híreket, az emberek szempontjából fontos információkat és tényeket napvilágra hozni? 

Ezért arra kérjük Önöket, hogy bizonyítsák be, hogy létezik független média Magyarországon, amely kiemelten foglalkozik az embereket érintő kulcsfontosságú témákkal! Együttműködésüket köszönjük!  ( SBG Buddha - VilagHelyzete.com )


0 comments:

Post a Comment