Two & Two - 2 + 2 = 5 Így működik a rendszer ! Díjnyertes rövidfilm


2+2=5 | Two & Two - Rendkívül beszédes és igazságra ráébresztő videó, amit a 2012 Bafta Film Awards keretében jelöltek "legjobb rövidfilm" kategóriában ! 
Így működik a rendszer minden téren ! Perzsa nyelvű az eredeti videó, de elkészítettem magyar felirattal nektek.... Díjnyertes rövidfilm a minket körülvevő (oktatást, politikát, médiát) átható hamis rendszerről. Ha kellően sokáig ismételsz egy hazugságot, az előbb-utóbb mindenki számára elfogadott igazságnak tűnik, bár attól az még ugyanolyan hazugság. 
Az elmúlt években ez nagyon sok területen kiderült már:
- a történelem "tényként" kezelt eseményei;
- világháborúk történései és okai;
- a magyarság / nyelvünk eredete és őstörténete;
- a világot valóban irányító erők és összefüggések...... 
(SBG Buddha) 


"Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket !
Minden szabadság természetes és örök jogunk! Nem egy ajándék, amit egy sötét öltönyös vagy éppen egy egyenruhás dönt el, hogy ide ad vagy sem !" (David Icke)

És ahogy egy korábbi cikkben már volt szó róla : "Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz."

Képzeld azt, hogy a szüleid kis korodtól kezdve azt mondják 2+2=5. 
Aztán óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: - Nem, nem 4-el egyenlő !
Ők viszont: Nem! 50 éve csinálom ezt és a világ legokosabb embereivel találkoztam.
5-el egyenlő és ez a fiú nem fog sokáig jutni...


Aztán bekapcsolod a TV-t, mely azt mondja . "Jó estét kívánunk, 2+2 az 5 és most az időjárás...."
Jó eséllyel egész életedben azt fogod hinni, hogy 2+2 az 5. De akkor is 4-el egyenlő! 


És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, 
Azt mondod : óóóó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy "ez az igaz...tényleg ez az igaz!..." Mert emlékeznek rá !

0 comments:

Post a Comment