CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK - Erről kell már szavazni tavasszal Viviane Reding szerint


Nem szoktam ATV-ről híreket hozni a "közismert okok miatt", de ha nem látnám ezt a cikket, el sem hinném, hogy már ennyire nyíltan kimondják az eddig összeesküvés-elméletnek tartott irányt ! 
CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK 

EP-választás: az Európai Egyesült Államok a tét !
A tavaszi uniós választásokon már az Európai Egyesült Államokról kell szavaznia a választóknak az Európai Bizottság alelnöke szerint. Viviane Reding véleményét a Telegraphban megjelent írás szerint a legbefolyásosabb brüsszeli diplomaták is osztják.

"Az euroszkepticizmus ellen a legjobb fegyver, ha az EU idei kampánya arról szól, hogyan alakuljon a politikai unió Európai Egyesült Államokká" – nyilatkozták befolyásos brüsszeli diplomaták a Telegraphnak.

Viviane Reding szerint a tavaszi választások zászlajára az unió „igazi politikai közösséggé alakulását” kell tűzni.
Lényeg:
- Az Európai Egyesült Államok kormányaként az Európai Bizottság működne, törvényhozóként pedig kétkamarás parlamentre tett javaslatot az igazságügyi és alapjogi kérdésekért felelős alelnök.
- Reding elképzelése szerint az unió egy szuperállamként működne a tagállami kormányok felett, míg a tagállamok kormányzatainak politikai hatalma csökkenne, feladataik és hatáskörük a most létező, angolszász megyei kormányzatokkal volna megegyező.
- A bizottság szupremáciával bírna a tagállami kormányzatok felett, az Európai Parlament képviselői is kiszorítanák a tagállami parlamentek képviselőit a terv szerint, melyet egyébként az uniós intézmények többsége támogat. A nemzeti vezetők szerepe, így az Európai Tanácsé is csökkenne, csupán konzultatív erővel bírnának.

Nigel Farage, a Szabadság és Demokrácia Európájának társelnöke szerint Reding végre felfedte az igazi kérdést a brit választók előtt. 


A hatalmon lévő EU-diplomatáknak ez az egy ajánlata van: vagy unió, vagy semmi. Május 25-én erről fognak dönteni a brit választók az urnáknál. És egészen biztos vagyok benne, hogy nemet mondanak majd erre a centralizálási mániára.” 

Remélem mindenki érti, miről szól és mire megy ki ez az egész !? Főleg, hogy ezt az irányt és tervet már elég régen ismerjük... Csak akkor még összeesküvés-elméletként emlegették. Aki pedig erről beszélt, azt idiótának és feleslegesen riogatónak nevezték....
(SBG Buddha) ◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►  https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD )

0 comments:

Post a Comment