Egy megsemmisült civilizáció emlékműve - Így találnak majd ránk 1000 év múlva


Egy megsemmisült civilizáció emlékműve - Így találnak majd ránk 1000 év
múlva (?)

Egy korszak, mely a gondolkodás halálát és az emberiség vesztét okozta.

Más korábbi civilizációk tündökléséhez és több ezer éven át tartó fénykorához képest villanásnyi időszak volt csupán az a néhány évszázad, amely megpecsételte eme humanoid faj szenvedéssel és sötétséggel teli időszakát. 

 

Ez a lény nem csak saját életterének, hanem saját fajtájának is ellensége és pusztítója volt. Életének tetteit és a "még többet és többet" valamint az "enyém" jelszavak határozták meg, ami egész civilizációjának mozgatórugójává is vált egyben.
Ez okozta végül kultúrájának gyors felfutását és rendkívül gyors megsemmisülését is. 

Ebben kulcsszerepet játszott egy értékkel felruházott papírdarab istenként és mindenek felett állóként való tisztelete.

Más lakható bolygókon élőkkel ellentétben ez a faj nem vált képessé arra, hogy harmóniában tudjon élni a természettel és környezetével. Nem tudta megújítani és óvni saját bolygóját sem.

A valóságot és az Univerzum működést nem volt lehetősége megismerni, mert alacsony kapacitású és kihasználtságú elméjét a világról belé táplált dogmák, hitelelvek, manipulációk és társadalmi tévképzetek töltötték meg.

Társadalma megosztott és rendkívül ellenséges fajtájának kicsit is eltérő (pl. más bőrszínű vagy azonosságtudatú) egyedeivel szemben.

Az egyik legkönnyebben rabszolgasorban tartható entitás volt a lakható világokban, mely agyának csak minimális százalékát volt képes kihasználni. Azt a keveset is általában az egymással folytatott harc és háború töltötte ki. Békés korszakok ritkán fordultak elő történelmében, mely rövid időszakok is kizárólag a következő nagy háborúra és összecsapásra való felkészülést szolgálták.....

Bolygóját, amit maguk között Földnek hívtak, nem igazán volt képes elhagyni és messzebb lévő világokba eljutni.

Korábbi civilizációkkal ellentétben ezt a mostani fajt ebben segítenünk nem indokolt:
míg korábbi egyedeik képesek voltak együtt élni a bolygón az Univerzumból ide érkező entitásokkal, ez a mostani faj esetében nem kivitelezhető és felbukkanásuk más lakható világokban veszélyt jelentene pusztításra való hajlamuk miatt ....

Nem számottevően ugyan, de vannak kivételes, a világ és az univerzum működését értő egyedeik, akik képesek a szeretet és az egység elveinek megélésére, azok beépítésére saját életvitelükbe. Az Ő megóvásuk és átmentésük a korábbi eljárások szerint megismételhető.

Az 50 ezer évvel ezelőtt kezdődött program zárolása és felülírása szükséges.
A kiemelt és fejlődést mutató emberek átmentése a már bevett protokoll, az Atlantisz / Egyiptom és az ún. Noé-eljárással végrehajtandó....


Végrehajtás státusza: FOLYAMATBAN
Kivitelezés végső időpontja: egyeztetés alatt.....

Írta: SBG Buddha
http://www.VilagHelyzete.com/
 

0 comments:

Post a Comment