(egy rejtett kéztől #2) A 13 Család újabb, szombati döntése ez (módosítás nélkül,ahogy kaptam)


UPDATE : A félreértések elkerüléséért: Ez a rejtett kéz jelen esetben csak szimbolikus utalás, nincs semmi kapcsolat a galaktikus összefüggésekről író "Rejtett Kéz" cikkekkel ! Nem tulajdonnév...Ez valaki, aki itt él a Földön és beleszületett a Családba. Magyarul azért tud, mert alapkövetelmény több nyelv anyanyelvi szintű ismerete...

A DÖNTÉS MEGSZÜLETETT !
Azon információk után, amiket megosztottam veletek a múlt heti találkozóról, ahol a 13 Család tagjait váratlanul összehívták, az új találkozó szombaton megtörtént.
Ígértem, hogy be fogok számolni róla. Az információ forrása, mint írtam, egy olyan ember, aki tagja a Családnak.
Az információkat mindenki kezelje úgy, ahogy akarja, ezt előzőleg is írtam és a megjegyzések rovatban is igyekeztem érzékeltetni. Jelen esetben még szerkeszteni sem akartam, ezért úgy ahogy elküldte, leközlöm. (az ékezeteket nézzétek el, hiszen nem magyar nyelvű helyről ír...):
/Már most szólok, hogy nem fogom tudni bizonygatni senkinek, hogy ki Ő vagy miért pont nekem ír.... Segítőkészségét és hitelességét néhány átküldött dokumentum igazolja. Így meg fogom tudni osztani veletek hamarosan a Földön lévő összes fix és tengeren úszó HAARP állomás koordinátáját is és pár UFO aktát is.../. A képen: Harry Truman, Ő is ezt a rejtett kezet jelképezi....



Tehát szombaton újra össze kellett hívni a 13 Családot :
"Egy Rejtett kéz" küldte, Módosítások nélkül (csak vesszőket töröltem, mert abból többet használ mint mi)

"
Hi. Mint azt emlitettem, az elozo gyulèsen, szerdàn,nem szuletett dontès,a Csalàdok kozott,igy szuksègessè vàlt,egy ujjabb talàlkozo,amit szombaton ejtettek meg,azok,akik vezeto szerepet toltenek be a vilàg vezetèsèben. Azzal màr mindenki tisztàban volt, màr elotte 2 nappal is,hogy most dontès fog szuletni, ebben a kèrdèsben.
Amirol,az elozo levelemben neked nem irtam,mert tudatosan elhalgattam, az az , hogy azok, akik szerdàn elleneztèk a tervet,eldontottèk, hogy egyfajta tesztnek vetik alà tobb orszàgban is, az embereket. Ez a teszt sorozat abbol àlt,hogy kulonbozo forumokon elhelyeztek tèmàkat, ès azok hozzàszolàsait elemeztèk. Ebbol a tesztbol (ami tobb millio adatot,ès hozzàszolàst eredmènyezett), leszurtek egy vèlemènyt az emberek hozzààlàsàbol, ehhez a tèmàhoz..

Sajnos azt kell, hogy mondjam,ez a teszt,nagyon rossz eredmènnyel zàrult, a pozitiv hozzàlàs 8% korul mozgott. Ezutàn dontottek ugy, az 5 csalàd kèpviseloi, hogy egyett kell èrteni azokkal, akik a Sziriai tàmadàst, majd Irànba valo bevonulàst tàmogatjàk, mivel az emberisèg egyszeruen a sajàt èrdekeivel foglalkozik, semmi màs nem èrdekli oket. Egyszeruen nem èrdemlik meg azt, hogy bàrki is kiàlljon melletuk. Magam sem hittem volna,hogy ezeket a szavakat fogom leirni neked, de sajnos màr èn is ezen a vèlemènyen vagyok.Termèszetesen sejtem, hogy az elso gondolatod az lesz,nem lehet leszurni, pàr millio ember megnyilvànulàsaibol,az egèsz emberisèg vèlemènyèt... nos,de, le lehet. Ez a teszt kulonbozo nèpcsoportokat ès kozel 34 orszàg lakosait cèlozta meg, igy az eredmèny, azt gondolom, magàèrt beszèl. Lesz Hàboru, ez màr eldontott tèny, amire az utasitàsokat meg is kaptàk az èrintett orszàgok vezetoi. Màr csak attol fugg hogy mikor indul el, hogy a vezeto àllam kèpviseloje, vajon mennyire veszi figyelembe a dontèsuket, mivel tudjuk azt, hogy o a novemberi vàlasztàsok miatt fèlti a megszerzett poziciojàt ès azt, hogy nem nyeri meg a kovetkezo vàlasztàsokat, amennyiben egy hàborut hagy jovà, azzonali kezdèssel a Kozel_Keleten,

ezèrt annak a nem tetszèsènek adott hangot, miszerint ez egy elhamarkodott dontès volt.

Nos,ezen a ponton, (mivel ez szombat èjjel tortènt), vasàrnap egy ujjabb gyulèst kellett tartani, ami rovid volt ugyan, viszont annàl lènyegre torobb. Ebben a helyzetben, mi a megoldàs. Arra a megàllapitàsra juttotak, hogy kèt ut lètezik:
1.Vagy elfogadja a dontèst ès egy hèten belul bevonul Sziria teruletère vagy megoldàst talàlnak az eltàvolitàsàra.
2.Amennyiben mègsem vonul be, ugy a kovetkezo vàlasztàsokon elveszti a pozociojàt ès màs kerul a helyère. Nos,mondanom sem kell, hogy igy, ebben a formàban, o,csak veszit, vagy az elsot, vagy a màsodikat vàlasza, o màr csak veszithet, hiszen ellenàll annak, amit o anno elfogadott, amikor bekerult a pozicioàjàba. Igy a tàmadàs elkerulhetetlen, de az ellenàlàsa miatt a pontos dàtumot nem tudjàk elore megmondani. 

Mivel azokban az orszàgokban, akik èrintettek lehetnek egy ilyen tàmadàs esetèn, elèg nagy az Amerika ellenessèg, igy ott,belso làzadàsokkal probàljàk meg nèmely CèGEK a feszultsèget kelteni, ezzel is gyengitve a teljes rendszer, elleàllo kèpessègèt, hisz ahol kàosz van, ott nem egyszeru az embereket egy ugy ellen forditani, ès ezèrt megerosodik a szèthuzàs.
Az elv ez: A gyozelemèrt sujtsunk le az ellensèg stratègiai sulypontjàra. Ami azzal fog jàrni,hogy ezek az emberek ellene fordulnak a keresztèny vilàgnak, hiszen abban làtjàk majd az ellensèget. Attol tartok, hogy a belso viszàlyok szitàsa csak addig èletkèpes, amig a muszlim vilàg vezetoi rà nem jonnek arra, hogy osszefogàssal tobb cèlt èrnek el, ès ezzel kezdetèt is veszi a muszlim-keresztèny viszàly, ami nagyon sok àldozattal jàrhat.
Talàn tudsz arrol a mondàsrol, ami igy szol: "Eljon az az ido, amikor keresztèny fejekkel lesz az ut kirakva". Nos,az igaz, hogy ezt Israelnek tulajdonitjàk, mint lehetotèget, miszerint ok azok,akik szitjàk a tuzet a Kozel-Keleten, ami igaz is, de a vègleges dontèsek nem az o kezukben vannak.Ok is csak azt teszik, amit a Csalàdok mondanak nekik."

"az Olimpiàrol azèrt nem irtam, mert ott mèg a hàttèrben megy egy-kèt dolog,ami lehet hogy eredmènyre fog vezetni ès mivel tudom, hogy kik a vègrehajtoi ennek az ordogi tervnek, van esèly arra,hogy ne ugy legyen,ahogy elterveztèk."

Nos...
Ennyit írt a legutóbbi találkozóról. 

ENNYI EGYELŐRE,...  AHOGY TUDOK, TESZEK FEL FRISS INFORMÁCIóKAT

SBG B.

0 comments:

Post a Comment