Az igazság itt van, csak észre kell venni és bátran kutatni !

Nos, előző cikkek kiváltottak sok-sok építő jellegű vitát amire ezzel az összefoglalóval válaszolnék.
Az oldalon megpróbálok minden fontos tényezőre kitérni, de a téma vastagságára tekintettel, valószínűleg vannak olyan dolgok amiknek a kedves olvasónak kell saját szemével meggyőződni, illetve utána kutatnia.

Szinte minden elérhető, persze órákat kell rászánni és nyelvtudás nélkülözhetetlen. 

Vannak olyan forrásaim is, amiket meg végképp nem nevezhetek meg, viszont segítenek a megerősítésben és iránymutatásban.

Másodsorban pedig kedves olvasóimmal szeretném tisztázni, hogy az általam hozott cikkek a körülményekre való tekintettel megpróbálják a lehető leginkább a valóságot tükrözni. Nemzetközi oldalakról, tanulmányokból és forrásokból magyarra fordítva és nyilván nem az Elit két nagy hírügynökségének szája íze szerint.

A mi munkánk - a Tiétek és az enyém is - hogy a tudásunkat ismereteinket, kiegészítsük illetve bővítsük.
Rengeteg ismeret halmozódott fel itt a blogbejegyzésekben 1 év alatt és még ennél is több a FB-oldalunkon, hiszen az percenként bővülhet/frissülhet - Viszont ez egy gombnyomással törölhető bármikor, ezért a legfontosabb az, ami bennetek és a gondolkodásotokban történik.

A rendelkezésre álló információk ellenőrizhetőek a világháló illetve más archívum segítségével is és a félreértések elkerülése végett a cél nem egyfajta nézőpont másokra való ráerőltetése, mindössze a ferdítés nélküli információk szűrése illetve áramoltatása.

A Tudatosság fejlesztése az emberekben és a gondolkodás képességének újbóli felfedezése ! 

Mivel nem tartozunk semmilyen hírügynökség, titkosszolgálat szárnya alá, így jogunk van gyakorolni az objektív tények ismertetését és továbbítását embertársaink részére.
Azt, hogy az egyén miben hisz, illetve mit hisz el az itt leírtakból, azt nem áll szándékomban befolyásolni sem ráerőltetni, hisz szeretném, hogy információk és ezáltal a tudás elsajátítását önmagatok érdekében tennétek és végeznétek el.

"Amennyiben ön mereven ragaszkodik egy világképhez, melyből hamis biztonságérzetet és életcélt meríthet, akkor ne olvassa az oldalon lévő cikkeket és sorokat."

És még egyszer köszönöm a 2 millió látogatónak, hogy itt járt, érdeklődött, olvasgatott, tájékozódott és remélem rá is ébredt sok mindenre...


Ezt még ideteszem utólagosan, mert minden benne van, ami szimbolizálja a kutatnivalót ! 
És még mondja valaki, hogy nem ők irányítják a zeneipart is...
Heavy Illuminati Symbolism In Australian Ad 
” For The Love of Music”

0 comments:

Post a Comment