Egy 12 éves kislány is tudja már az igazságot ?! "Kirabol és rabszolgává tesz a bankrendszer!"


Közgazdászok szünet nélkül azon agyalnak, hogyan lehetne megállítani a pénzügyi válságot. Erre jön egy 12 éves kanadai kislány és elmondja azt, amit mindenkinek már régen tudnia kellene.




Elképesztő, hogy az embereknek még most sincs fogalmuk róla, honnan ered az "adósságalapú pénz" és mit kellene tenni! Mi a válság valódi oka... Hogyan hizlalják kormányok a FED-et és az Európai Központi Bankot állampolgárok eladósításával, egyre növekvő adókkal, hogy ezt a magánpénzrendszeren lévő kamatot ki tudják fizetni.
A pénzkibocsátás jogát vissza kell adni a nemzeteknek !
Egy 12 éves kanadai lány viszont sokak megdöbbenésére élőben tolta a tudatlanság "orcájába" mi a probléma és mit kellene tenni! Viharként söpört végig az interneten az igazság... Bárcsak többen értenék meg ezt....

"Becsapnak, kirabolnak minket és a bankrendszer segítségével rabszolgává teszik az embereket. Megállíthatnánk, hogy nemzetek a pénzt privát bankoktól kölcsönözzék kamatra, ahelyett, hogy saját bankjuktól kapnák kamatmentesen!"

 (“What I’ve discovered is that banks and the government have colluded to financially enslave the people of Canada,”
 “It has become painfully obvious even for me, a 12-year-old Canadian, that we are being defrauded and robbed by the banking system and a complicit government,...”
 .... should stop borrowing from private banks and start borrowing from the Bank of Canada with little to no interest.”

Forrás: RT.com

0 comments:

Post a Comment