Az EU egy gazdasági börtön ! Az Euro-Titanic süllyed...




Ritka az ilyen, de érdekes módon minden hozzászólás és komment arra utal mindenhol, hogy Ő egy szimpatikus politikus. És szókimondó... Már évekkel ezelőtt is az volt és a jelen helyzetet előre vetítette. Na pont ezért maradt ki a híradásokból. Ő az, aki követelte, hogy vissza kell adni az emberek méltóságát és feladni az Eurozóna diktatúráját.


NIGEL FARAGE - Az EU egy gazdasági börtön !

(Összefoglaló a legjobb gondolatokból) 


Nigel Farage-nak, a brit független párt képviselőjének végképp elege van Európai parlamenti képviselőtársaiból, aminek hangot is adott legújabb kirohanásában a spanyol mentőcsomag kapcsán. Rajoy kijelentésére, miszerint az akció bizonyítja az euró sikerét, betelt a pohár a brit képviselőnél. 

Akármilyen objektív szemszögből vizsgáljuk a helyzetet, „az euró elbukott”, mondja Farage. A mentőcsomag tovább ront a helyzeten. Hogyan gondolhatja bárki is, hogy Olaszország hozzájárulása a mentéshez 3%-os kamatra, segíthet bármin is, amikor ő maga ezt a pénzt csak 7%-os kamatra tudja előteremteni. Ezzel Olaszország csupán előrébb hozza a napot, amikor ő is kimentésre szorul.

„Ilyen felállást kitalálni sem lehetne,” mondja szinte már üvöltve Farage, miközben egyes képviselők Blackberry-jükkel babrálnak vagy magukban motyognak. „Az Euró Titanic jéghegynek ütközött és sajnos nincs elég mentőcsónak.”



0 comments:

Post a Comment