Rejtélyes oldal ! "Run Away Sector NY Water" - Mi lehet ez a terrortámadásos Illuminatis oldal?


Ezt veletek is szeretném megosztani, hogy ne csak a Facebook-közösségünkhöz jusson el.
Gondolkozzunk együtt ! Mert érdekesnek gondolom a benne lévő dolgokat. Tegnap találtam ezt az oldalt és lenyomozva kiderül, hogy pár nappal ezelőtt hozták létre (okt25.)

A neve csak számokból áll és nem egy könnyen megjegyezhető...(ezt azért emelem ki, mert nem gondolom, hogy "viral marketing" lenne, mint a mostani hatalmas focival és földönkívüliekkel kapcsolatos (mysteriouscircle) kampány, mert ezt az oldalt gyakorlatilag még senki nem ismeri és a nevét sem lehet megjegyezni...... 


pont ezért és a tartalma miatt érdekes. Ami nem más, mint egyetlen "BE READY" ("légy készen" v. készülj fel) - videó!

Először nézzétek meg Ti magatok, hogy értsétek, miről van szó! Hátha eszetekbe jut valami okosság.....aztán beszélgetünk róla (SBG Buddha - VilagHelyzete)


A képek: 
Egy férfi a Földet tartja kezében, majd a történelem képei között lapoz: Abraham Lincoln megölése, Fidel Castro...stb..., mészárlás a Batman bemutatón (Aurora mozi), 

Sajnos nem mindegyik képet ismerem fel....

azután kiemelve elsőként megjelenik az újkori Illuminati megalapítója Adam Weishaupt (May1), a WTC elleni támadás (Szept.11), az oklahomai robbantás (Ápr.19.), Edward Snowden (Ápr.19.)

Minden egyes eseményhez tartozik egy számkód bal oldalon szintén tükörírással !
Ezt a netről gyűjtöttem ki, aki ezt már észrevették: de ellenőrizzétek
Adam Weishaupt = 1375050583
9/11 = 34232576890
9/11 = 0000754100
Oklahoma  = 43467609701
SNOWDEN = 8096265576
SNOWDEN = 4352347758
"BE READY" = 11321647600


Ezután a képernyőt "megnyomva" két (szerintem) kódolt szóösszetétel jelenik meg:

"YAWA NUR" és "RETAW YN ROTCES"
  
Na erre mondjatok nekem valamit ! Mire készüljünk fel vagy mi lehet ez szerintetek ?

Az írás elég könnyen megfejthető, hogy tükörírás: azaz
"RUN AWAY" és "SECTOR NY WATER" = "Menekülj" - "New York körzet VÍZ"

Magyarra fordítva: ha jót akarsz magadnak, menekülj el New York körzetéből, mert el fogja önteni a víz vagy valami vízzel kapcsolatos dolog fog történni.

Az utolsó 4 vagy 5 számjegy szintén new yorki körzetet ad ki: 34421 v. 4421

Az előtte lévő számokat akár így is értelmezhetjük: 23 / 11 , azaz November 23...
Természetesen csak hangosan gondolkodom, ezért ne vessetek rám követ..... ;)

A külföldi oldalakon kommentelők közül valaki beírta a Google be, mint koordináták!
Így: 23 11 00W 34 42 1N és láss csodát mi jön ki? Hát a Kanári szigetek környéke... (ami minden NatGeo filmben, mint a szuper-cunami elindítója szerepel.... Ez is érdekes.....

Mivel már a FB-oldalunkon este elkezdtünk ezen közösen agyalni, ezért onnan néhány hozzászólást kiemelnék:
P. Árpád: "a 23 11 13 tegyük fel hogy idén november 23.A google 4421 -es szám a héber "milchamah" szóra utal a bibliával kapcsolatban, a szó jelentése pedig "háború".


B. Zsolt: "Felfigyelt valaki a végén bejövő szimbólumokra? egy óra (talán lényeges, hogy mennyit mutat) egy yin-yang logó, két cikkcakkos vonal egymás felett (szerintem víz) egy a bolygónkat ábrázoló, és egy villásdugó (konnektor). ebben a sorrendben vannak balról jobbra. a biztonság kedvéért megnéztem a webding meg wingdings betűtípusokat, de csak a víz jelet találtam meg.
Na szerintem az óra az időre utal, amit a honlap nevének számai adnak meg. a második a fény és a sötétség, ez tipikus elem az illuminátusoknál, úgy tudom; a víz az akár a már említett áradást jelezheti, a Föld jelenthet globálist, teljes népességet, emberiséget, illetve az utolsó logóval összekapcsolva globális hálózatot. na tehát szerintem van egy időpontunk, amikor Fukushimához hasonlóan megtámadják New Yorkot, és árvizet idéznek elő, ami közvetve/közvetlenül leállíthat egy globális hálózatot (telefon? internet? áramellátás?) ha összekutyuljuk a számsort, és összeadjuk egymással, meg kivonjuk egymásból, mert szorzunk osztunk velük akkor biztos kijön a fibonacci is, de szerintem a 4421-el, az utolsó négy számjeggyel nem kell foglalkozni, mert szerintem is az a fentebb említett new yorki kerületet jelöli. (https://maps.google.hu/maps...) de az is lehet, hogy a run away-hez és a Sector NY Water-hez hasonlóan a számsort is célszerű lehet megfordítani. na, hát most ennyi jutott eszembe. lehet, hogy túl sok filmet nézek"


D. Atiila: "A számokat is megfordítva egy koordináta jön ki :
http://www.openstreetmap.org/browse/node/124431132
Bár nem tűnik túl fontos helyszínnek, szóval valami más lesz.
Ha New York-ot is hozzáteszem ez jön ki:
http://www.newyorkcancerspecialist.com/.../124431132
Ez közel van a vízhez.


Külföldiek is próbálják megfejteni az idővonalon felsorolt eseményeket és a megjelenített szimbólumok kapcsolatát:
EZ EGY JÓ KIS VIDEÓ ! 

David Icke is foglalkozott már ezzel a dátummal és a videóval:
"I have spoken before about how I believe 23/11/13 will be a big day for us all.'(one) time for balance in Aquarius as the (old) world (America north and south) unplugs' is my interpretation of the symbols at the end.
Is the fakery we have been treated to for years now about to be exposed everywhere? 9/11, Oklahoma, jfk, Lincoln, holocaust, boston bombings, moon landings all feature in the images here, and are all, I suspect, faked/staged events."


"Állítsátok meg a videót 1:01-nél ! Jobbra a távolban egy várost elöntő cunamit láthatunk."



Várom a gondolataitokat ! Nem gondolnám, hogy az oldal célja a figyelemelterelés, hiszen egy alig ismert és megjegyezhetetlen domain-ről van szó ! 
Vagy hogy erről beszélgetünk, az elterelne más fontos dolgokról !
Vallom, hogy fontos lehet olyan összefüggéseken gondolkodás, amiket laikus szemmel csak nehezen vennénk észre, mégis nagyon sokszor (ahogy ők mondják) a

"szemetek elé van téve minden, mégsem látjátok"......

0 comments:

Post a Comment